شبکه «اچ دی / HD» که تنها برای پخش لیگ جهانی والیبال و سپس جام جهانی فوتبال موقت راهاندازی شده بود، برای پاسخ به عطش عمومیِ تماشای تصاویر بسیار باکیفیت ماندنی شد و عملاً شبکهای با همین نام به شبکههای کشور افزوده شد تا بدین شکل، ظهور یکی از استانداردهای روز دنیا را در تلویزیون ایران نیز شاهد باشیم؛ اما آیا در گام بعد، زیرساخت لازم برای ارتقای همه شبکهها به این کیفیت فراهم خواهد شد؟
به گزارش 20 پاتوق به نقل از ایسنا، پارامترهای دریافت شبکه نسیم روی ماهواره « BADR ۵ » با فرکانس ۱۱۸۸۰ و ماهواره «INTELSAT ۹۰۲» روی فرکانس ۱۱۵۵۵ اعلام شده است.
بنا بر اعلام، شبکه نسیم شبکهای برای پخش تصاویر و مسابقات سرگرمکننده و آموزنده است که حدود یک سال است راه اندازی شده است.
با راهاندازی این شبکه روی ماهواره، امکان دسترسی آن در بخش زیادی از آسیا میسر میشود.
از روز جمعه دوم اسفند ماه پخش شبکههای تلویزیونی داخلی صدا و سیما (IRIB) از طریق ماهواره هاتبرد آغاز شد.
بنابر این گزارش، به دنبال رفع تحریم ماهوارهای صدا و سیما، امکان دریافت ۱۷ شبکه سراسری به همراه ۷ شبکه برون مرزی سیما از طریق ماهواره هاتبرد در مدار ۱۳ درجه شرقی فراهم شد. این شبکهها روی فرکانس قدیمی صدا و سیما در این ماهواره (فرکانس 12437 / افقی / 29900) قرار گرفتهاند.
ماهواره بدر 26 درجه شرقی / فرکانس : 11881 / سیمبل ریت : 27500 /پلاریزاسون افقی
پخش آزمایشی برنامه های رادیو صبا (لبخند) از روز چهارشنبه نهم بهمن ماه آغاز می شود.
برنامه های این رادیو در ساعات خالی رادیو فصلی پخش خواهد شد.
زمان شروع برنامه های رادیو صبا (لبخند) ساعت 17:00 روز چهارشنبه نهم بهمن ماه 1392 اعلام شده است.

جدول زمانی پخش شبکه نسیم از شبکه های استانی
- شبکه آذربایجان غربی (ارومیه): هر روز از ساعت 06:30 تا 08:30 بامداد و از ساعت 24:00 تا 02:00 بامداد
- شبکه خراسان رضوی (مشهد): هر روز از ساعت 12:30 تا 14:30 و از ساعت 24:00 تا 02:00 بامداد
- شبکه اشراق (زنجان): هر روز از ساعت 12:30 تا 14:30 و از ساعت 23:30 تا 01:30 بامداد
- شبکه بوشهر: هر روز از ساعت 12:30 تا 14:30
- شبکه های اصفهان، جهان بین (چهار محال و بختیاری، شهرکرد)، سمنان، فارس (شیراز)، باران (گیلان، رشت) و تبرستان (مازندران): هر روز از ساعت 13:00 تا 15:00
- شبکه زاگرس (کرمانشاه): هر روز از ساعت 13:15 تا 15:15
- شبکه قزوین: هر روز از ساعت 13:30 تا 15:30 و 23:15 تا 01:15 بامداد
- شبکه های خاوران (خراسان جنوبی، بیرجند)، خلیج فارس (هرمزگان، بندرعباس) و آفتاب (مرکزی، اراک): هر روز از ساعت 13:30 تا 15:30
- شبکه های سبلان (اردبیل) و هامون (سیستان و بلوچستان، زاهدان): هر روز از ساعت 14:00 تا 16:00
- شبکه همدان: هر روز از ساعت 14:30 تا 16:30
- شبکه های ایلام و افلاک (لرستان، خرم آباد): هر روز از ساعت 15:00 تا 17:00
- شبکه سهند (آذربایجان شرقی، تبریز): هر روز از ساعت 02:00 تا 04:00 بامداد
---------------------------------------
شبکه استانی آذربایجان غربی (ارومیه) به عنوان اولین شبکه استانی برنامه های شبکه نسیم را در جدول پخش برنامه های خود قرار داد.
بر اساس اعلام این شبکه، برنامه های شبکه نسیم هر روز در دو نوبت از ساعت 06:30 تا 08:30 و از ساعت 24:00 تا 02:00 بامداد از طریق شبکه استانی آذربایجان غربی پخش خواهد شد.
قرار است شبکه نسیم علاوه بر پخش از فرستنده سوم دیجیتال در تهران، روزانه دو ساعت از طریق شبکه های استانی سیما هم پخش شود. به محض اطلاع از جدول پخش برنامه های شبکه نسیم در سایر شبکه های استانی از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد.

شایان ذکر است در حال حاضر شبکه نسیم پخش ماهواره ای ندارد و پخش مستقل و بیست و چهار ساعته آن تنها از طریق فرستنده سوم دیجیتال در تهران (کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز) انجام می شود.
>>> پخش زنده شبکه نسیم <<<
قرار است شبکه تلویزیونی نسیم با محوریت پخش سریالها و برنامه های طنز به عنوان بیست و یکمین شبکه سیستم دیجیتال در کشور راه اندازی شود. این شبکه در شروع پخش آزمایشی روزانه دو ساعت برنامه دارد که در طول شبانه روز تکرار می شود. به زودی ساعت پخش برنامه های شبکه نسیم به چهار ساعت در شبانه روز افزایش پیدا خواهد کرد.
به گفته معاون سیما آغاز کار شبکه نسیم در فرستنده سوم دیجیتال تهران خواهد بود و بعد از مدتی در فرستنده های دیجیتال شهرستانها نیز قابل دریافت خواهد بود.
منبع :ostaniha.com
پخش آزمایشی شبکه نسیم از ساعت 08:00 صبح دوشنبه پانزدهم مهر ماه 1392 در سیستم دیجیتال کشور آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صدا و سیما، شبکه نسیم علاوه بر پخش از فرستنده سوم دیجیتال در تهران، قرار است در زمانهایی از روز از طریق شبکه های استانی سیما هم پخش شود. هنوز جزئیات این موضوع مشخص نشده است.
دوازده روز پس از تست شبکه نسیم، معرفی برنامه های این شبکه از ساعت 20:00 روز سه شنبه 26 شهریور ماه 1392 در فرستنده سوم دیجیتال تهران (فرکانس 578 کانال 34) آغاز شد.
>>> پخش زنده شبکه نسیم <<<
پخش آزمایشی شبکه نسیم در فرستنده سوم دیجیتال تهران آغاز شد.
دوازده روز پس از تست شبکه نسیم، پخش آزمایشی برنامه های این شبکه از ساعت 20:00 روز سه شنبه 26 شهریور ماه 1392 در فرستنده سوم دیجیتال تهران (فرکانس 578 کانال 34) آغاز شد.
اولین تست این شبکه با روشن شدن موقت فرستنده سوم دیجیتال تهران در روز پنجشنبه چهاردهم شهریور ماه انجام شد. بعد از چند روز خاموشی، این فرستنده مجدداً از صبح روز سه شنبه 26 شهریور ماه روشن و پخش آزمایشی برنامه های شبکه نسیم از طریق آن آغاز شد.
قرار است شبکه تلویزیونی نسیم با محوریت پخش سریالها و برنامه های طنز به عنوان بیست و یکمین شبکه سیستم دیجیتال در کشور راه اندازی شود. این شبکه در آغاز کار چهار ساعت برنامه خواهد داشت که در طول شبانه روز تکرار می شود، اما بعد از مدتی بیست و چهار ساعته خواهد شد.
به گفته معاون سیما آغاز کار شبکه نسیم در فرستنده سوم دیجیتال تهران خواهد بود و بعد از مدتی در فرستنده های دیجیتال شهرستانها نیز قابل دریافت خواهد بود.
اخیراً معاون سیما از آغاز پخش آزمایشی شبکه نسیم و یک شبکه جدید سیاسی به نام "عصر" یا "کوثر" در اوایل مهر ماه خبر داده بود.
فرستنده سوم دیجیتال تهران در ایستگاه الوند، از طریق کانال 34 (فرکانس 578 مگاهرتز) در بخشهایی از تهران قابل دریافت می باشد.
منبع ostaniha.com
عزت الله ضرغامی صبح امروز در حاشیه جشنواره علیاکبر (ع) درخصوص راهاندازی شبکههای خصوصی صداوسیما گفت: برای راهاندازی و ایجاد شبکههای تلویزیونی و رادیویی جدید طرح جامعی را ارائه کردیم و به دنبال توسعه کمی شبکههای رادیویی و تلویزیونی هستیم.
رئیس سازمان صدا و سیما اشاره به اینکه با توجه به نیازهای مختلف مردم در کشور، چند شبکه در رادیو هم راهاندازی می شود افزود به زودی نام این شبکهها اعلام میشود.
صدا و سیمای مرکز گیلان که در تابستان سال 77 با راه اندازی شبکه استانی باران، یکی از اولین مراکز در افتتاح شبکه استانی سیما بود، در زمینه راه اندازی سیستم دیجیتال هم بسیار فعال عمل کرد و در پاییز 89 به عنوان چهارمین استان بعد از استانهای تهران، قم و قزوین به جمع استانهای تحت پوشش دیجیتال پیوست.
در اولین قدم، با نصب و راه اندازی دو فرستنده یک کیلووات در ایستگاه آزادگان رشت، شهرستانهای رشت، بندرانزلی، شفت، فومن و صومعه سرا زیر پوشش امواج دیجیتال صدا و سیما قرار گرفتند. دو سال بعد هم با افتتاح چند فرستنده متوسط قدرت در غرب و شرق گیلان، شهرستانهای آستارا، تالش، رودبار، لوشان، املش و بخشهای وسیعی از شهرستانهای لنگرود، لاهیجان، سیاهکل و رودسر نیز به مناطق دارای امکان دریافت شبکه های دیجیتال پیوستند.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، صبح -شنبه 12 اسفندماه- دو شبکه تلویزیونی «تماشا» و «سلامت» با حضور محمود احمدینژاد در ساختمان 12 اسفند که دفتر این دو شبکه در آن حضور دارد، به صورت رسمی فعالیت رسمی و سراسری خود را آغاز میکنند.

تفاوت شبکههای تماشا، نمایش و آیفیلم از زبان معاون سیما

«علی دارابی» در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، درباره تفاوت کارکردهای سه شبکه تلویزیونی آی فیلم، تماشا و نمایش گفت: شبکه آی فیلم مربوط به معاونت برون مرزی رسانه ملی است و مربوط به حوزه سیما نیست. این شبکه به دو زبان عربی و انگلیسی دوبله میکند و فقط هم سریالهای ایرانی را پخش میکند.
از امروز صبح شبکه سلامت و تماشا بر روی تمام فرستنده های دیجیتال و ماهواره قابل مشاهده است .آنهایی که دستگاه دیجیتال دارند فقط یکبار دیگر شبکه ها را سرچ کنند و این دو شبکه اضاف می شوند ولی کسانی که رسیور اج دی دارند فرکانس 11881 - 27500 رو سرچ کنند تا دو شبکه اضاف بشود
با سلام از دیروز پخش آزمایشی شبکه های سلامت و تماشا بر روی فرستنده های دیجیتال آغاز شد.
جديدترين فركانس شبكه های استاني بدر 5 --26 درجه شرقی
11880 فركانس
27500
H
3.4
فركانس شبكه های يك - دو -سه - چهار - تهران - آموزش - خبر - نمايش - شما - بازار - قرآن - العالم- جام جم 1- مستند-IFILM-PRESSTV اين فركانس فقط برای رسيورهای full HD هست
جهت در یافت شبکه پنج کرمان می توانید با فرکانس های زیر از طریق ماهواره ایرانست اقدام کنید
فرکانس 12264
SR 27500
FEC 3/4
POL H
فرکانس شبکه استانی سیما |
11103 |
S.R |
10000 |
FEC |
3/2 |
POL |
V |
نوع ماهواره |
اینتلست 902 |
پخش مستقل و سراسری شبکه های ورزش و پویا از روز سه شنبه دهم مرداد ماه
از طریق فرستنده های دوم دیجیتال آغاز شد.
پس از کش و قوسهای فراوان و چند روز بعد از شروع بازیهای المپیک لندن، سرانجام صدا و سیما به خواست بینندگان شهرستانی خود احترام گذاشت و از روز دهم مرداد ۹۱، شبکه های پویا و ورزش سیما به فرستنده های دیجیتال شهرستانها هم اضافه شد.
در طرح جدید معاونت فنی صدا و سیما ظرفیت فرستنده های دوم از هشت شبکه به ده شبکه افزایش پیدا کرد و بدین ترتیب شبکه ای از شبکه های قبلی حذف نشد. البته در فرستنده هایی که شبکه جام جم ۲ به صورت موقت به جای شبکه العالم پخش می شد، پخش این شبکه متوقف شده است.
در روز دوشنبه؛ 5 تیرماه 1391، باز هم شاهد تغییراتی در فرکانس های شبکه های استانی مستقر بر روی ماهواره اینتلست 902 بودیم.
تغییرات انجام گرفته به قرار زیر میباشد:
1- تغییر فرکانس شبکه های استانی اصفهان و آذربایجان غربی:
الف) مشخصات فرکانس جدید شبکه استانی اصفهان:
فرکانس: 11104
سیمبل ریت: 1600
جهت: عمودی (V)
نرخ رمز: 4/3
فرمت: DVB-S2 / 8PSK / MPEG-2
1-
12322
V
27500
2-
12262
H
27500
3-شبكه هاي سيما(در نايلست)
11900
يادم نمي ياد افقي بود يا عمودي
27500